'Εναρξη σχολικής χρονιάς.




 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,


 βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι το σχολείο μας είναι καθ’ όλα έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια κα. Μαραβέλια,  ανέλαβαν δράση και πραγματικά ξεπέρασαν εαυτό. Το σχολείο μας λάμπει από καθαριότητα μέχρι την τελευταία του γωνία.

Η Β΄ Βάθμια σχολική επιτροπή και οι υπηρεσίες του Δήμου, φρόντισαν να καθαριστούν οι αύλιοι χώροι από τα ξερόκλαδα, να βαφτούν οι εσωτερικοί χώροι του σχολείου, να διατεθούν 20 νέα καθίσματα μαθητών και 10 νέα θρανία.

Επίσης αντικαταστάθηκαν όλα τα φωτιστικά οροφής και οι λαμπτήρες, με βάση τους νέους κανονισμούς ασφαλείας. Σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες μόνωσης της ταράτσας.

Δυστυχώς, λόγω γραφειοκρατίας, καθυστέρησε η τοποθέτηση της 2ης υπαλλήλου καθαριότητας που έχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη το σχολείο μας. Την αναμένουμε σε εύλογο διάστημα.

Είμαστε σε αναμονή ώστε να ολοκληρωθεί και η μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο.

Μέσω ΚΤΥΠ αποκτήθηκαν επιπλέον 20 νέα θρανία, 40 νέα καθίσματα μαθητών, 6 καθίσματα καθηγητών και 3 έδρες.

 Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» μέσω του οποίου έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο γήπεδο του μπάσκετ και είμαστε σε αναμονή για την τοποθέτηση ελαστομερούς επιφάνειας και διαγράμμιση του γηπέδου.

Για τα παλιά θρανία, καθίσματα, ντουλάπες κλπ, ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο καταστροφής και απομακρύνθηκαν από το χώρο.

 Υπήρξε δωρεά 3 οθονών Η/Υ από τον νέο καθηγητή Η/Υ, ενώ χάρη στην δωρεά τσαντών πολλαπλών χρήσεων που εξασφάλισε η Υποδιευθύντρια κα. Μόσχου, τα βιβλία της Α’ Γυμνασίου είναι ήδη χωρισμένα ατομικά και έτοιμα προς διανομή.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που μερίμνησαν ώστε τα παιδιά μας να ξεκινήσουν τη νέα αυτή σχολική χρονιά με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. 

Ευχαριστούμε και όσους γονείς συμμετείχαν στην καθαριότητα, επιδιόρθωση και επανατοποθέτηση των κουρτινών, όλων των αιθουσών.

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο διδακτικό προσωπικό και τη διευθύντρια του σχολείου που φρόντισαν με πολλές ώρες προσωπικής εργασίας να ετοιμάσουν το σχολείο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 Βασιζόμαστε στην αγαστή συνεργασία όλων μας και την τήρηση των υγειονομικών οδηγιών, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η πρωτόγνωρη αυτή σχολική χρονιά.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία!!!

Το ΔΣ του ΣΓΚ


Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε το

https://sylogos-goneon-1o-gym-melision.blogspot.com/2020/09/blog-post_13.html



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο